Hizmetlerimiz

Kış Bahçesi

Kış bahçesi, bahçe ortamını ve hissini soğuk ya da açık havada oturmaya uygun olmayan hava koşullarında yaşayabilmek için çeşitli teknik ve malzemelerle inşa edilen kapalı ve saydam mekanlardır.

Zip Perde

Oldukça dayanıklı ve kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilen bu ürünün, otomatik olması ise büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Kumandalı olduğu için istendiği şekilde açılıp kapatılabilmektedir. Çok elit bir görünüm sunan bu perdenin her mekana uyum sağladığı söylenebilir.

Bioklimatik Tavan

Her mekânda kullanılabilen Bioklimatik Pergola Sistemleri, halk arasında daha çok rolling roof, açılır kapanır tavan, yuvarlanan teras veya katlanan teras adlarıyla bilinir.

Açık hava tadını en keyifli şekilde yaşamanız için geliştirilmiş olan bioklimatik pergolalar, özellikle bahçe tasarımlarının olmazsa olmaz sistemleri arasında yer alır.

Pergole Tavan

Pergole açılma kapanma özelliği ile güneş ya da yağmur tarzı dış etkenlerden korunma sağlayan, oturulan çeşitli alanlarda kullanılabilen ve oturulan alanın üstünü kapatmaya yarayan sistemlerdir. Pergola sistemlerinin yapım ve imal aşamasında çeşitli malzemeler kullanılabilir.

Pergole sistemleri kullanılacakları bölgenin mevsim ve iklim koşullarına uygun, korozyon dağılımları hesaplanmış, kaldıracağı yüke oranla belirlenmiş malzemeler ile üretilir. Pergole sistemi ayrıca yapılacağı alanın model ve renk özelliklerine uygun olarak tasarlanmalıdır.

Silinebilir Giyotin

Ergonomik ve konforlu bir kullanım sunan silinebilir giyotin sistemi cam balkon kapama sistemlerinin en gelişmiş versiyonu olarak, balkonlar için tasarlanmıştır. Gelişmiş elektronik ve mekanik aksamlarla donatılmış olup , uzaktan kumanda ile sisteme temas etmeden açılıp kapanmaktadır.

Sistem komple kapalıyken camların iç yüzeyleri rahatlıkla silinebilmektedir. Sistem kapalı konumdayken en alttaki 1. cam kol yardımıyla içe açılarak dış yüzeyinin temizliği yapılabilmektedir.

Katlanır Cam Balkon

Cam balkonlar estetik görüntüsü ile modern, fonksiyonel sistemlerdir. Cam balkonlar, balkona estetik bir görüntü sunmasının yanı sıra işlevsel özellikler de katmaktadır. Hava koşullarından etkilenmeden dış ortamın keyfini sürebileceğin, her mevsim kullanılabileceğin cam balkonlar, ses izolasyonu sağlaması ve ısı yalıtımı yapması ile de sıklıkla tercih edilir.

Ayrıca rüzgar ve yağmur gibi olum- suz hava koşullarından etkilenmemesi ile de tercih edilmesi gereken bir üründür.

Otomatik Kepenk Otomatik Panjur

Ev, iş yeri, ofis gibi yerlerde panjur kullanımları son zamanlarda oldukça artış göstermiştir. Çünkü panjur sistemleri kullanıcılara birçok avantaj sunarken konforu da üst düzeyde sağlamaktadır.

Panjurlar çalışma sistemi olarak ikiye ayrılır. Bunlar; manuel panjur ve otomatik panjur sistemleridir. Manuel panjurları elle kontrol ederken, otomatik panjurları bir buton yardımıyla veya uzaktan kumanda ile hareket ettirirsiniz.

Ofis Bölme

Ofis Bölme Sistemleri Büyük odaları birbirinden ayırmak kişiye ait odalar yaratmak için alüminyum ahşap yada cam kullanarak bölümlere ayırmaya ofis bölme sistemi denir.

Eskilerde duvar bölme işlemi pirket çamur toprak yada kum ile yapılırdı son dönemlerde bölme sistemleri özellikle ofislerde kullanılan bölmeler alüminyum cam ve ahşap sistemlerden oluşmaktadır.

Isı Yalıtımlı
Alüminyum Doğrama

Alüminyum doğrama sistemleri farklı plakaların işlenmesi sonucunda ortaya çıkan malzemelere denir. Bu malzemelerin farklı şekillerde işlenmesi kullanım alanlarının da çeşitli olmasını sağlar.

Hem ekonomik hem de oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğümüz bu sistemler farklı müşteriler tarafından da sıklıkla tercih edilir.

Pvc Doğrama

Kapı ve pencere sistemlerinin son zamanlarda en önemli malzemelerinden birisi de PVC’dir. Poli-Vinly-Klorid isimlerinin baş harflerini taşımaktadır.

Çeşitli katkı maddeleriyle harmanlandıktan sonra yüksek sıcaklıklarda şekillendirilir ve plastik haline getirilerek kullanımı sağlanmaktadır.

Plise Sineklik
Plise Perde

Plise perdeler, stor perdelerden bildiğimiz sağ taraftaki ipini çekip aşağı veya yukarı hareket ettirebildiğimiz perdeler değildir. Plise perdelerin mekanizması geçmelidir. Bu mekanizması sayesinde cam balkonlarınız ve pencerelerinizde istediğiniz yerde durabilirler ve yüksek cam ölçülerinde ise tutma kol ile perdeyi kolayla çekip kapatabilirsiniz.

Böylece ortamda hava akımını sağ- layabilmek için perdelerinizi istediğiniz seviyeye indirip, kaldırabilirsiniz. Plise Perde Modellerinin karartmalı ve tül versiyonları da bulunmaktadır. Mekanınızın ihtiyacına göre, istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Teras Kapama

Teras kapama, evlerin veya ticari alanların açık hava alanlarını dört mevsim kullanıma uygun hale getiren pratik ve estetik bir çözümdür. Doğru malzeme ve tasarım ile teraslar, hem fonksiyonel hem de görsel olarak zenginleştirilebilir.